Εκδήλωση της ΑΕΛΙΑ στο cafe OVAL

Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε πρόσφατα η εκδήλωση της ΑΕΛΙΑ για τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους  του Συλλόγου.

Στο κατάμεστο café bar Oval,  οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον απολογισμό δράσεων της ΑΕΛΙΑ για τη χρονιά του μας πέρασε. Αυτός περιλαμβάνει δράσεις ενημέρωσης και αφύπνισης σε γυναίκες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, συμμετοχή σε επιστημονικές ημερίδες στη Θεσσαλονίκη και όμορες πόλεις της Μακεδονίας, κατάρτιση επιστημονικής επιτροπής  όπου γιατροί προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε άπορες γυναίκες που νοσούν, καθώς επίσης και τράπεζα προσφοράς από περούκες σε γυναίκες και άντρες που νοσούν.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κοινού, ενώ πολλές φίλες δήλωσαν την  επιθυμία τους να προσφέρουν εθελοντική εργασία στις ομάδες δράσεις του Συλλόγου.  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Καλυψώ Γούλα, δημοτικοί σύμβουλοι, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι φορέων.

Την παράσταση έκλεψε η πεταλούδα – καρφίτσα σήμα της ΑΕΛΙΑ και δημιούργημα του καταστήματος Precious, που αγαπήθηκε από όλες τις κυρίες.  Συγκινητική η προσφορά των ζαχαροπλαστείων  Petit Four και Vanilla Caramel που προσέφεραν ειδικά σχεδιασμένα cookies τα οποία φυσικά εξαντλήθηκαν.

Πληροφορίες: Epi-Direct- Λήδα Παπαδοπούλου

2310227225, lpapadopoulou &epidirect.gr, kcharisi@epidirect.gr