Μία ‘’μελωδία’’ γέμισε με ελπίδα το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, η εκδήλωση ‘’Η Μελωδία της ΑΕΛΙΑ’’ στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής!

Περίπου 1.500 θεατές υποστήριξαν το μελωδικό αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, απολαμβάνοντας τις μαγικές ερμηνείες της διάσημης υψίφωνου Νίνας Λοτσάρη και τις συγκλονιστικές ενορχηστρώσεις της μεγαλοπρεπούς Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή.

Συγκίνηση, ενημέρωση, αφύπνιση, στήριξη, ελπίδα αλλά και μία άκρως πανηγυρική κορύφωση ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τη βραδιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος ευυπόληπτων προσωπικοτήτων της πόλης από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό τομέα, όπως και από την Εκκλησία & τη Στρατιωτική Ηγεσία.

Το ευαισθητοποιημένο κοινό συγκλονίστηκε από τα ταλαντούχα παιδιά της Συμφωνικής, ηλικίας 8 έως 18 ετών, αλλά και από την αισθαντική Νίνα Λοτσάρη που συνεπήρε τους θεατές τόσο με τις φωνητικές της δυνατότητες όσο και με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία. Τη βραδιά παρουσίασε η δημοφιλής ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου, δίνοντας τη δική της χαρακτηριστική πινελιά. Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση AEΛIA τάσσεται στον αγώνα ενάντια στη νόσο, με κεντρική αφετηρία την έντονη θέληση για ‘’τη ζωή μετά’’ τον καρκίνο. Η συγκέντρωση πόρων θα ενισχύσει τη δράση της οργάνωσης, ενώ μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την αγορά φορητού ψηφιακού μαστογράφου μέσω του οποίου ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να διαγνωστούν εντελώς δωρεάν…

Συμμετείχαν: Η Σοπράνο Έλενα Τιτίρλα και οι τραγουδιστές της Σ.Ο.Ν.Ε.: Πέιου Αθηνά, Παπαγεωργίου Θάνος, Χαλκιά Μιχαέλα, Αντωνακούδη Δήμητρα, Τσαλίκη Κυριακή.

Στο πιάνο ήταν ο Λευτέρης Μισιργής.

Επιμέλεια & Παραγωγή: Unplugged Studio

Διοργάνωση: ΑΕΛΙΑ

Ένα μεγάλο ‘ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ’ στους Χορηγούς μας και σε όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά και σκληρά αρκετούς μήνες για το άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα!