Η ΕΡΤ3 θα παρουσιάσει την «Μελωδία της ΑΕΛΙΑ» με τον Δημήτρη Μπάση!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους φίλους της ΑΕΛΙΑ, και ιδιαίτερα σε όσους δεν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την συναυλία ζωντανά, ότι η ΕΡΤ3 θα παρουσιάσει, στα πλαίσια του πρωτοχρονιάτικου προγράμματός της, την συναυλία «Η Μελωδία της ΑΕΛΙΑ» που πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, η συναυλία θα παιχτεί την Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 22:30 το βράδυ αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων!

Πρόγραμμα ΕΡΤ3

Δείτε Live!

Για άλλη μία φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε με τον αγαπημένο Δημήτρη Μπάση, την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, την Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης, τις επτά νεαρές μαέστρους που με τα νιάτα και το ταλέντο τους έδωσαν μία ιδιαίτερη νότα στην συναυλία, την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Φαίη Σκορδά και φυσικά την ΕΡΤ3!

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με την αγάπη και την υποστήριξή σας δίνετε στην ΑΕΛΙΑ φτερά και την δυνατότητα να βοηθήσει ακόμα περισσότερες γυναίκες σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους τις ζωής τους!