Yoga & Διατροφή event

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση μας με θέμα ‘Yoga & Διατροφή’ που έλαβε μέρος στην Βέροια στις 04 Μαρτίου 2015 στο Café – Bar Restaurant Beluga  με πρωτοβουλία της Λίνας Τουπεκτσή. Η ΑΕΛΙΑ προσέγγισε το θέμα του Καρκίνου του Μαστού περνώντας ένα μήνυμα Ελπίδας, Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης στις γυναίκες της Βέροιας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η διοργανώτρια Λίνα Τουπεκτσή, η αντιπρόεδρος της ΑΕΛΙΑ, Καίτη Κυρκοπούλου και ενημερωτικές ομιλίες πραγματοποίησαν η διατροφολόγος Στελίνα Βασιλειάδη και η yoga instructor Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου.

Καθηλωτική ήταν η στιγμή της εξιστόρησης της προσωπικής της ιστορίας κατά της νόσου της κυρίας Ροδούλας Τσαλουχίδου όπου πέρασε το μήνυμα της Ελπίδας για ίαση και της αποτελεσματικότητας που έχει η πρόληψη.

Link με την ομιλία της κυρίας Ροδούλας Τσαλουχίδου:

http://www.thestival.gr/society/item/155714-sygklonistiki-martyria-etsi-palepsa-me-ton-karkino-video?fb_action_ids=419146464877181&fb_action_types=og.comments

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουτζόγλου, η Σοφία Ελευθεριάδου Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Βέροιας η οποία κάλυψε αφιλοκερδώς και το φωτογραφικό μέρος της εκδήλωσης, η πρόεδρος Καρκινοπαθών Ημαθίας, Μαρίνα Ψωμιάδου, η αντιπρόεδρος του “Έρασμου” Νόπη Σκεντερίδου και τα μέλη του ΔΣ, η Βίκη Παπατζίκου μέλος του ΔΣ της “πρωτοβουλίας για το παιδί”, η Πόπη Μαρτάκη διευθύντρια του www.Οrathessaloniki.gr & Ora Eρατεινή Ημαθία και o Δημήτρης Καρολίδης ιδιοκτήτης του www.Verianet.gr που κάλυψε αφιλοκερδώς δημοσιογραφικά και με video την εκδήλωση.
Η εκδήλωση έκλεισε με το μήνυμα της κας. Τουπεκτσή ότι αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την ενημέρωση και της δραστηριοποίηση των γυναικών της Βέροιας πάνω στον Καρκίνου του μαστού και ότι «σαν μονάδα μπορούμε πολλά, σαν ομάδα όμως … περισσότερα».