Η Μελωδία της ΑΕΛΙΑ!

Μία «μελωδία» γεμάτη ελπίδα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

 

Η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση AEΛIA, πιστή στο έργο της ενάντια στη νόσο, διοργάνωσε και φέτος μία μεγαλοπρεπή βραδιά για τη συγκέντρωση πόρων που θα της επιτρέψουν να θωρακίσει την εκστρατεία της. Με κεντρική αφετηρία την έντονη θέληση για ‘’τη ζωή μετά’’ τον καρκίνο, προσκάλεσε τη μεγαλοπρεπή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και τη διάσημη υψίφωνο Νίνα Λοτσάρη.

 

Το εντυπωσιακό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, με τίτλο ‘’Η Μελωδία της AEΛIA’’ και υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή, αποτέλεσε ένα πλούσιο κράμα αγαπημένων ελληνικών και ξένων διαχρονικών ακουσμάτων, καθώς και ετερόκλητων μουσικών ειδών, που θα αναμείχθηκαν αρμονικά στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, τα Νιάτα έγιναν μία μελωδική γροθιά και τραγούδησαν για την ελπίδα, για την αφύπνιση, για την ενημέρωση, για την αποκατάσταση, για τη ‘’ζωή μετά’’ την νόσο…

Παρουσίασε η ηθοποιός και σεναριογράφος Δήμητρα Παπαδοπούλου.

 

Συμμετείχαν: Η Σοπράνο Έλενα Τιτίρλα και οι τραγουδιστές της Σ.Ο.Ν.Ε.: Πέιου Αθηνά, Παπαγεωργίου Θάνος, Χαλκιά Μιχαέλα, Αντωνακούδη Δήμητρα, Τσαλίκη Κυριακή.

 

Στο πιάνο: Λευτέρης Μισιργής.

Επιμέλεια & Παραγωγή: Unplugged Studio, www.unplugged-studio.gr

 

Διοργάνωση: ΑΕΛΙΑ