ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΕΛΙΑ στη Σύρο:

το Δημαρχείο φωτίζεται ροζ για τον καρκίνο του μαστού!

Η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων και η ΑΕΛΙΑ (Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός για τον Καρκίνο του Μαστού) έστειλαν το Σάββατο 7.10 , σε μια βραδιά γεμάτη ελπίδα, συγκίνηση και αισιοδοξία το δικό τους μήνυμα στον αγώνα κατά του καρκίνο του Μαστού.

Η ΑΕΛΙΑ (Αγάπη-Ελπίδα-Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση) υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων και τη συνδρομή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κυκλάδων διοργάνωσαν μια βραδιά με κεντρικό μήνυμα «Καρκίνος του Μαστού : Η Δύναμη της Πρόληψης, Νίκη της Ζωής».

Το εμβληματικό Δημαρχείο της Σύρου φωταγωγήθηκε ροζ, χρώμα – σύμβολο για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου του Μαστού. Τα αριστουργήματα της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας δίνουν νόημα σε έναν αγώνα που αφορά όλους μας!

Παράλληλα, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική Ημερίδα για τη δύναμη της Πρόληψης στη μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού. Η βραδιά έκλεισε με Συριανές γυναίκες του Λυκείου Ελληνίδων που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.