ΤΟ ΡΟΖ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ !

«ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ»!

Η ΑΕΛΙΑ σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης-Συκεών και την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών, φωταγώγησε στα ροζ για λίγες ώρες, το Ρολόι της Νεάπολης για να θυμίσει σε όλες τις γυναίκες τη δύναμη της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Πλατεία Ειρήνης, πλαισιώθηκε από live μουσική ενώ εθελόντριες της ΑΕΛΙΑ,μοίρασαν στις γυναίκες την καρφίτσα με το συμβολικό pink ribbon και τον οδηγό της ΑΕΛΙΑ για την πρόληψη.

Ευχαριστούμε θερμά για τη ζεστή φιλοξενία, τον ενθουσιασμό και την εξαιρετική συνεργασία το Δήμαρχο Νεαπόλεως Simos Daniilidis B , τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Δημητρη Απατσίδη, την Τάνια Κιουμουρτζίδου ΙΙ Τοπικ.Σύμβουλος και όλους του φορείς του Δήμου που συνέβαλαν στην υλοποίηση της υπέροχης βραδιάς! Επίσης ευχαριστούμε τους βουλευτές Stavros Kalafatis, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ καθώς και τον Στράτος ΣιμόπουλοςΑ που στηρίζουν με συνέπεια τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τις πραγματικές πρωταγωνίστριες της βραδιάς, όλες τις γυναίκες που ήταν κοντά μας, μοιράζονται το όραμα         μας και μεταφέρουν το μήνυμα της δύναμης που έχει η πρόληψη του καρκίνου του μαστού!